• et
  • ru

Venemaa

VAJALIKUD DOKUMENDID:
1. Pass, kehtiv vähemalt 6 kuud peale reisi lõppu.
2. Üks värviline dokumendi foto (3,5 x 4,5 sm).
3. Ankeet.
4. Tervisekindlustuse koopia (kindlustus kogu viisa kehtivuse ajaks). Vajadusel vormistame kindlustus ise.

* Töö- ja õppeviisa korral peab olema HIV-puudumise kohta tõend

VIISA HINNALE LISANDUB TERVISEKINDLUSTUS. Aktsepteeritavad kindlustused: Inges, Ergo, Seesam, Salva, IF, BTA-kindlustus.

Eesti kodanikele Hind, EUR
10 kuupäeva jooksul 3 tööpäeva jooksul
Eraviisa (erakutsega) kuni 3 kuuks 63 140
Turismiviisa kuni 1 nädal 63 140
Turismiviisa kuni 2 nädalat 63 140
Turismiviisa kuni 3 nädalat 66 140
Turismiviisa kuni 30 päeva 66 140
Grupiviisa kuni 1 nädalaks (al. 10 in.) 60 140
Transiitviisa 1-kordne 62 140
Transiitviisa 2-kordne 62 140
Kommertsviisa oma kutsega (originaal) 76 140
Töö- ja õppeviisa oma kutsega * 78 140

NB!!! VIISADE VORMISTAMINE GRUPPIDELE VÕTAB ROHKEM AEGA!!!

KOMMERTSVIISAD
Mitmekordne aastane viisa 140 EUR
* Vormistamise aeg 20 tööpäeva + 10 päeva pass saatkonnas
Aastased mitmekordsed viisad eelmise kasutatud viisa alusel viimase aasta jooksul 125 EUR
* Vormistamise aeg 10 päeva
Kahekordne 3-kuuline 85 EUR
 * Vormistamise aeg 10 päeva

Valgevene

Vajalikud dokumendid:
- pass, mis kehtib vähemalt 3 kuud peale reisi lõppu ja kus on vähemalt 3 vaba viisa lehekülge
- 1 värviline dokumendipilt 35x45mm
- 1 täidetud viisaankeet
- Dokumendid, mis tõestavad reisi eesmärki (sõltuvalt viisa tüübist)

NB! Euroopa liidu, USA, Rumeenia, Israeli kodanikele ja Halli passi omanikele alalise elamisloaga Eestis 1- ja 2-kordse sisenemisega reisi puhul kuni 30 päeva kutse ei ole kohustuslik, vaid ankeedis peavad olema kõik vastuvõtja andmed: era- või äriisiku nimi, aadress, telefoninumber.

Valgevene saatkond on avatud E, T., K, R

Hinnad Eesti kodanikele ja Halli passi omanikele/ EUR Tavaline viisa
7 tööpäeva
Kiir viisa
2 tööpäeva
Era ja äriviisa 1-kordne kuni 30 p./ kontaktisik Valgevenes 37 63
Era ja äriviisa 2-kordne kuni 30p. / kontaktisik Valgevenes 48 88
Viisa lapsele (kuni 14 a.v.) 9 15
Turistiviisa 42 74
Turistiviisa lapsele 20 25
Transiitviisad
1-kordne 18 48
2-kordne 23 52
2-kordne lapsele 9 15
Mitmekordne 48 88
Kommertsviisad
Mitmekordne viisa kuni 3 kuuks, oma kutsega 77 106
Mitmekordne viisa kuni 6/12 kuuks, oma kutsega 173 325

Ukraina

Alates 01.03.2013 muutusid Ukraina viisa vormistamise tähtajad, kord ja nõuded dokumentidele, mis on vajalikud Ukraina viisa vormistamisel. Tavalise viisa vormistamine tähtaeg on 17 kalendripäeva. Kiirviisa vormistatakse 5 kalendripäeva jooksul.

Turismiviisa vormistamiseks tuleb esitada jargmised dokumendid:
1. Täidetud viisaankeet
2. Foto 3,5×4,5 sm 2 tk.
3. Passi isikuandmete lehekülje koopia
4. Hotelli broneering kogu Ukrainas viibimise ajaks
5. Piletite koopia Ukrainasse ja tagasi
6. Tervisekindlustus kogu Ukrainas viibimise ajaks
7. Materiaalse kindlustatuse tõend, milleks sobib, kas
- panga väljavõte viimase 3 kuu kohta, või
- palgatõend töökohast viimase 3 kuu töötasu äramärkimisega
8. Konsulaarlõivu tasumise kviitung.
9. Kui turist soovib sõita Ukrainasse oma autoga, siis on vajalik esitada auto tehn.passi koopia ja allkirjastatud avaldus, mis kinnitab autosõitu Ukrainasse.
10. Notariaalselt kinnitatud „allkirja õigsus“.

Hinnad Halli passi omanikele/ EUR Tavaline viisa
17 kalendripäeva
Kiir viisa
5 tööpäeva
Turistiviisa kuni 30 päeva 74 140
Transiitviisad
1-kordne 67 128
2-kordne 98 190
Mitmekordne 150 295

Kazahstan

Vajalikud dokumendid
TURISMI- JA ÄRIREISI KORRAL:
- pass, kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppu
- 1 värviline passifoto
- töökoht (firma nimi, aadress, telefon ja amet)
- taotleja kodune aadress ja telefon
- juhul, kui taotleja on abielus- abikaasa ees- ja perekonnanimi ning kodakondsus,lisaks abikaasa neiupõlvenimi
- address (eraisiku puhul) või hotelli nimi/ aadress, kus peatutakse Kazahstanis.

Viisahind: 75  EUR
Tähtaeg: 7 kalendripäeva