• et
  • ru

Venemaa

VAJALIKUD DOKUMENDID:
1. Pass, kehtiv vähemalt 6 kuud peale reisi lõppu.
2. Üks värviline dokumendi foto (3,5 x 4,5 sm), foto peab olema valgel taustal ja tehtud viimase 6 kuu jooksul.
3. Ankeet.
4. Tervisekindlustuse koopia (kindlustus kogu viisa kehtivuse ajaks). Vajadusel vormistame kindlustus ise.

* Töö- ja õppeviisa korral peab olema HIV-puudumise kohta tõend

VIISA HINNALE LISANDUB TERVISEKINDLUSTUS. Aktsepteeritavad kindlustused: Inges, Ergo, Seesam, Salva, IF, BTA-kindlustus. Kindlustuskaitse suurus peab olema vähemalt 30 000 eur.

Viisad

Tavalised (11 kalendripäeva) Kiired (4 tööpäeva)
Turismiviisa kuni 30 päeva

63

120

Turismiviisa kuni 30 päeva (lastele kuni 5a.)

45

85

Transiitviisa 1-ja 2-kordne.

63

120

Kahekordne äriviisa kuni 90 päeva

85

130

Mitmekordne äriviisa 1 aastaks (kui passis on olemas viimase aasta viisa koos piirivalve templiga)

100

-

Mitmekordne äriviisa 2 aastaks

140

-

Viisa üleviimine

-

63

Viisa vormistamine oma kutsega

63

120

Tavalised ( 40 kalendripaeva)

Kiired (30 kalendipaeva)

Mitmekordne äriviisa 1 aastaks

(kui passis ei olnud viisat eelmise aasta jooksul)

 

140

170

Mitmekordne äriviisa 1 aastaks

lastele 6-18a.

 

170

200

Mitmekordne äriviisa 1 aastaks

lastele 0-5a.

150

180

Tavalised (14 kalendripaeva)

Mitmekordne äriviisa lastele koos vanemaga

125( lapsevanem) +125( laps)

-

 

Valgevene

Vajalikud dokumendid:
- pass, mis kehtib vähemalt 3 kuud peale reisi lõppu ja kus on vähemalt 3 vaba viisa lehekülge
- 1 värviline dokumendipilt 35x45mm
- 1 täidetud viisaankeet

- Dokumendid, mis tõestavad reisi eesmärki (sõltuvalt viisa tüübist)

- Lapsed alla 18.a – peavad esitama alati sünnitunnistuse koopia. Kui üks vanematest või mõlemad vanemaid ei reisi kaasa, siis lisaks sünnitunnistuse koopiale peavad olema lisatud vanemate passikoopiad.

- Turismiviisa vormistamisel on vaja esitada hotelli broneeringu kinnitus, koos hotelli allkirja ja pitsatiga.

NB! Euroopa liidu, USA, Rumeenia, Israeli kodanikele ja Halli passi omanikele alalise elamisloaga Eestis 1- ja 2-kordse sisenemisega reisi puhul kuni 30 päeva kutse ei ole kohustuslik, vaid ankeedis peavad olema kõik vastuvõtja andmed: era- või äriisiku nimi, aadress, telefoninumber.

Valgevene saatkond on avatud E, T., K, R

Viisade konsulaar maks Eesti, – Läti, – Leedu, -Poola kodanikutele ja halli passi kodanikutele.

Viisad

 

Tavalised

(5 tööpäeva)

 

Kiired

(2 tööpäeva)

Eraviisa

1-kordne

35

65

2-kordne

48

88

Mitmekordne

77

135

Äriviisa

Mitmekordne

 77

135

Transiitviisa

1-kordne

 18

48

2-kordne

23

52

Mitmekordne

 48

90

Grupiviisa

1-kordne

 15

25

2-kordne

 23

41

 Laps kuni 14a., vormistakse 5 tööpäeva – 9 eur

Laps kuni 14a, vormistakse 2 tööpäeva – 15 eur

Viisade konsulaarmaks teiste riikide välismaa kodanikutele.

 

Viisad

 

Tavalised

(5 tööpäeva)

 

Kiired

(2 tööpäeva)

Eraviisa

 

80

 

140

Ukraina

Eesti Vabariigi kodanikud – Viisavaba kuni 90 päeva korraga.
Vajalikud dokumendid:
– pass, kehtiv vähemalt 3 kuud pärast reisi
– piisavad rahalised vahendid
– tervisekindlustus kogu viisa perioodiks

Eesti hall välismaalase pass, olemas elamisluba Eestis – viisa vajalik.

Alates 01.03.2013 muutusid Ukraina viisa vormistamise tähtajad, kord ja nõuded dokumentidele, mis on vajalikud Ukraina viisa vormistamisel. Tavalise viisa vormistamine tähtaeg on 17 kalendripäeva. Kiirviisa vormistatakse 5 kalendripäeva jooksul.

Turismiviisa vormistamiseks tuleb esitada jargmised dokumendid:

- 1 foto

- Pass, kehtiv vähemalt 3 kuud peale viisa lõppu ning milles on vähemalt 3 vaba lehekülge viisa kleepimiseks.

- Elamisluba Eestis (ID-kaart)

- Piletid edasi – tagasi, või kui klient soovib sõita Ukrainasse autoga, siis on vaja esitada auto tehn.passi koopia ja allkirjastatud avaldus, mis kinnitab autosõitu Ukrainasse.

- Hotelli broneering kogu Ukrainas viibimise ajaks, või kui klient on sündinud Ukrainas, siis sünnitunnistus.

- Materiaalse kindlustatuse tõend, milleks sobib, kas – panga väljavõte viimase 3 kuu kohta, -või palgatõend töökohast viimase 3 kuu töötasu äramärkimisega.

- Tervisekindlustus kogu viisa perioodiks, kindlustuskaitse suurus peab olema vähemalt 30 000 eurot, kindlustusperiood peab katma kogu viisa kehtivuse aja.

Viisad

Tavalised (17 tööpäeva)

Kiired (5 kalendripäevi)

Eraviisa, Turismiviisa

80

145

Lapsed kuni 6 a.

25

50

Kazahstan

Saatkonna tööaeg E, T, N, R 9:30-12:30, Kolmapäev – Suletud

Alates 01.01.2017 saavad Eesti kodanikud Kasahstanis viibida viisavabalt korraga kuni 30 päeva.

Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
– pass, kehtiv riigis viibimise ajal
– edasi- tagasi piletid
– soovitav on tervise- ja reisikindlustus

Eesti hall välismaalase pass, olemas elamisluba Eestis – viisa vajalik.

Viisa vormismatatakse  5 tööpäeva

1.1. Vajalikud dokumendid:
– pass, kehtiv vähemalt 3 kuud pärast viisa lõppu, passis peab olema vähemalt 2 vaba lehekülge viisa jaoks
– Eesti elamisluba, mis on kehtiv kuni 6 kuud peale reisi
– 1 värviline passifoto
– 1 ankeet, arvutis täidetud, käsitsi täidetud ankeet ei ole lubatud. Lisaks avaldus ja volitus.
– tervisekindlustus
– lennupiletite broneeringu kinnitus

LISADA TURISMI KORRAL: 60 EUR
– hotelli broneeringu kinnitus

LISADA ERAVIISA KORRAL:  60 EUR
– info Kasahstanis elava eraisiku ees- ja perekonnanimi, aadress ja telefon

LISADA ÄRIREISI KORRAL:
– ühekordse sisenemisega korral- Kasahstani firma nimi, aadress ja telefon, lisaks kinnituskiri firmast, kes on kutsuja
– rohkem kui ühekordse sisenemise korral- kinnitatud kutse Kasahstanist

Ühekordne äriviisa – 60 EUR

Kahekordne äriviisa – 90 EUR

Mitmekordne äriviisa – 130 EUR